Exkluzív B2B nagykereskedelmi piactér

Vámkezelési logó
Magyarország

Valós idejű keresés

Kereskedő ajánlása www.stocklots24.hu

Írja le a véleményét és tapasztalatait a Stocklots24-gyel kapcsolatosan

Egy kis problémánk adódott a képekkel. A Stocklots24 ügyfélszolgálata gyorsan reagált, és mindent megoldott. Ezen oldalak mögött valaki mindig készenlétben van, hogy nekünk segítsen, ezt az oldalt csak ajánlani tudom.

Nagyon gyors és barátságos szolgáltatás a mottó alapján: "Az ügyfélért mindent".

Nagyon barátságos kollégák, nagyon gondosak és gyorsak az ügyfelek érdekében!

Minden nagyon szuperül és gyorsan sikerült, köszönjük!

Gyors és kompetens, ez a Stocklots24! Valamint nagyon kompetens B2B ügyfelek is ezsen a platformon.

Gyors és kompetens, ez a Stocklots24!

Szuper és gyors. Nagyon meg vagunk elégedve a cégnek a szolgáltatásával. Az aktiválás, hogy eladhassunk terméket nagyon egyszerű és gyors.

A Stocklots24 egyszerűen szuper! Gyors, és egyszerű a kezelése.

Volt egy problémánk egy általunk leadott értékeléssel, amit törölni szerettünk volna.A Helpdesk csapat nagyon gyorsan reagált. Köszönjük!

Kértük a Stocklots 24-et, hogy az értékeléseket lehessen az eladási dátum szerint csoportosítani, és Filler Úr és az ő szuper csapata 2 órán belül megoldotta. Nagyon köszöni ezt a Warenhandelshaus Ltd. a profi csapatnak az időmegtakarítást.

Szuper, szuper, szuper, nem is kell mást mondani, egyszerű, gyors és barátságos és szuper szolgáltatást nyújtanak. Még nem találtam olyan platformot, ami hozzájuk fogható lenne.

Nagyon gyors és barátságos ügyfélszolgálat.Nagyon köszönöm a gyors segítséget!

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Stocklots24-et. 100%-ig elégedettek vagyunk vele. A legjobb és legbarátságosabb ügyfélszolgálat, a munkatársak pillanatokon belül és nem órákon belül megoldanak minden problémát.

Ezt a platformot csak ajánlani tudom! Kedves és barátságos Helpdesk - karácsonyra Karaoke Studio Pro-kat terveztünk eladni, és a Stocklots24-nél hiányzott a "Karaoke berendezések" kategória. Egy e-mail, és egy órával később már el is volt intézve. Egyszerűen szuper - csak így tovább!

A Stocklots24 nem csak egy jól felépített és áttekinthető B2B plattform, hanem a munkatársak is jók, kompetensek, jól szervezettek. Számunkra a Stocklots24 a legjobb, és legjobban szolgáltatásorientált platform az interneten. A tagsági és azzal kapcsolatos egyéb költségek teljes mértékben megtérültek. Köszönet az egész csapatnak! M.Mummenbrauer

Ismét egy dícséret a szolgáltatásért. RÖvid időn belül visszahívtak, és nagyon barátságosak. Nagy dícséret!

A B2B internetes platformok egyik legjobbja, kedves ügyfelek, jó áttekinthetőség, csak ajánlani tudom!

Szenzáciüs ügyfélszolgálat! Köszönjük!

Ezt a platformot tényleg csak ajánlani lehet! Kedves és barátságos Helpdesk, a kicsit vagy felhasználói problémák esetén azonnal segítettek. Gzyors reagálás a kérdésekre. Csak így tovább!

Kifogástalan, áttekinthető platform, mely az eladási sikereinkhez nagyban hozzájárult. Ugyanígy egy nagyon jó vásárlási platform is egyben.

Most már sokkal könnyebben áttekinthetőek a saját termékek oldalai! A javítási javaslatot megcsinálták - szükségességét felismerték - megvalósították - és mindezt a legrövidebb időn belül - SZUPER!!! a felhasználó javára. Nagyon jó és felhasználóorientált platform.

Német importőrként és exportőrként (Nepalban-Kathmanduban lévő székhellyel) fontos volt számunkra, hogy a kapcsolati adataink korrektül szerepeljenek.Köszönjük a Helpdesknek, hogy az országok közé betették Nepal-t is, így már helyesen szerepel a címünk. Nagyon jó platform kitűnő Helpdeskkel. Üdvöxlet "Danyabath" Kathmanduból - Nepalból

Nagyon meg vagunk elégedve a platform szolgáltatásaival. A mi kis problémánkat azonnal megoldották nagy megelégedésünkre.

Csillagos 5-ös, itt azonnali segítséget kap az ember telefonon! Helyi technikai támogatást is nzújtanak. Köszönöm Filler Úr! Itt olyan gyorsan megy minden, hogy öröm terméket feltölteni! Hihetetlne egyszerűen kezelhető menürendszer. Szuper az állandó javítása és megújítása az oldalaknak. Tehát mindenből mindenre csak csillagos 5-öst tudunk adni!

Egyedüllló platform. Minden kereskedőnek csak ajánlani tudjuk, nagyon költséghatékony. Végre egy platform, ahol mindent el lehet érni egy helyen. A konkurencia feléleszti a versenyt. Köszönjük Restposten24!

Minden szuper, kedves emberek, minden simán megy problémák nélkül!

A platformról csak azt lehet mondani, hogy csúcs, mivel az üzemeltetők számára a legfonotsabb, folyamatosan kedvezzen a látogatóknak. Röviden szólva alig akad náluk jobb az interneten.

Egy platform, ami ezeket mind tudja: - könnyű használat, - hatékoy, - áttekinthető, - "fején találta a szöget!" AJÁNLOM!

Ezt a platformot csak ajánlani tudom! Kedves és barátságos Helpdesk - kis hibák vagy felhasználói problémák esetén i s azonnal segítettek. Mivel karácsonyi és karnevál jelmezek eladásával foglalkozunk, a Stocklots24-nél hiányzott a "Jelmez" kategória. 1 telefonos hívás után egy órával már el is volt intézve. Egyszerűen szuper - csak így tovább!

Azt kell hogy mondjam, teljesen elégedett vagok az ügyfélszolgálattal: a termékek nézegetése közben egy éredekes ajánlatra lettem figyelmes, viszont az értékelések megtekintése után meg kellett állapítanom, hogy valószínűleg csalásról van szó. Az ügyfélszolgálatnak felhívtam rá a figyelmét azzal a kéréssel, hogy nézzék meg, és ha lehet, tegyenek valamit - kb. 5 percen belül kaptam egy e-mailt, hogy a felhasználót letiltották, és a termékeit eltávolították. Egyszerűen SZUPER! Tehát nagy dícséret a Helpdesknek: teljesen világos, hogy nem tudnak minidig minden hirdetést ellenőrizni, hogy minden rendben van-e vele, de ha felhívják valamire a figyelmüket, azonnal reagálnak!!!! Csak így tovább!

Ez egy nagyon jól áttekinthető és könnyen kezelhető platform. Mindig gyors és barátságos segítségnyújtás a problémák esetén. Köszönöm.

Nagyon jó platform nagykereskedők részére, gyors és jó Helpdesk.

Szuper!!! Csillagos 5-ös. Itt minden áttekinthető, barátságos, és minden probléma nélkül zajlik. Csak így tovább!

Nagyszerű portál, nagyszerű ügyfelek, már nagyon sok üzelti kapcsolatom van innen. Nagyon ajánlom!

Az ideális platform a kapcsolatok kialakításához minden ágazatban. Nagon ajánlom! Tőlem 5 csillagot kaptok *****!